Леонід Каневський вперше показав свою дружину і дочку: все, що відомо про родину ведучого “Слідство вели…”

Леонід Каневський є актором театру і кіно, але саме за амплуа слідчого глядачі так полюбили артиста.

Широку популярність Леонід Каневський отримав з виходом на екрани у 2006 році документальної передачі “Слідство вели…”. Як не дивно, але нові випуски виходять дотепер, їх як і раніше веде Леонід Семенович, якому вже 82.

Протягом усього кар’єрного шляху Каневського підтримувала і продовжує підтримувати його кохана дружина Анна Березіна – дочка знаменитого артиста розмовного жанру Юхима Березіна, більш відомого за сценічним псевдонімом Штепсель. Познайомив їх брат Леоніда, який на той момент писав мініатюри для творчого дуету Березіна.

Леонід Каневський та його дружина Анна Березіна в молодості
Леонід Каневський та його дружина Анна Березіна в молодості
Леонід Каневський з дружиною
Леонід Каневський з дружиною

В їхньому міцному союзі, який був скріплений офіційно у 1975-му, народилася єдина донька Наталя. Поповнення сталося через два роки після весілля. Спадкоємиця хотіла піти по стопах батька і освоїти акторську професію. Вона навіть навчалася у театральній школі, виходила на сцену, сама займалася постановкою п’єс, але ближчим їй здалося покликання дизайнера. До того ж з самого дитинства вона непогано малювала.

Сьогодні дочку Каневського знають в театральному і кінематографічному середовищі як талановиту художницю по костюмах, сценографа і стиліста.

Леонід Каневський з донькою
Леонід Каневський та його дочка Наталя

Наталя вже встигла вийти заміж за ізраїльського мистецтвознавця Ідо Натіва та зробити батьків бабусею і дідусем. У 2012-му спадкоємиця подарувала їм онучку Амалію. Леонід Семенович не сумував, що в його родині одні жінки, хоча вже у 2015-му цю жіночу компанію розбавив онук Мікаель. За словами телеведучого, почуття гумору хлопець успадкував від нього.

Леонід Каневський з дружиною та онуками
Леонід Каневський з дружиною та онуками

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.