Заміжня Оля Полякова зрадила чоловіку Вадиму? Співачка засвітилася під час поцілунків з іншим

Чи не ревнує Вадим Поляков свою зіркову дружину, яка не шкодує поцілунків для інших чоловіків?

Відома українська співачка Оля Полякова ніколи не скупилася на емоції. Якщо вона вважає за необхідне виразити свою думку, вона її скаже вголос, а якщо має намір когось привітати, то обійме і поцілує. Саме це сьогодні сталося з чоловіком на ім’я Сергій Перман.

Поцілунки з іншим

Не дивлячись на те, що знаменитість заміжня за українським олігархом Вадимом Поляковим, це не заважає їй обійматися і цілуватися у щоки з іншими чоловіками. Але у кожному шлюбі свої правила.

Нещодавно Оля опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, у якому обмінялася поцілунками з відомим українським продюсером Сергієм Перманом.

Оля Полякова та Сергій Перман

Його часто називають “сірим кардиналом”. За версією українського журналу “Форбс”, кілька разів був визнаний найвпливовішою людиною в шоу-бізнесі України. Також він є екс-продюсером російської діви Ані Лорак.

Усе це відбувалося прямо на вулицях Києва, але мало пояснення. Справа в тому, що Сергій сьогодні святкує свій день народження і таким чином Оля Полякова його привітала. Цілком можливо, що Сергій є не тільки другом Олі, але і її чоловіка Вадима.

Нагадуємо, що декілька днів тому Оля Полякова вийшла на червону доріжку Одеського міжнародного кінофестивалю і зробила це не у компанії свого чоловіка.

Це неабияк привернуло увагу шанувальників творчості артистки і преси, яка одразу ж почала обігрувати цю ситуацію. Однак, пояснення цьому дуже просте: Вадим Поляков — зайнята людина. Адже бізнес вимагає постійної концентрації, уваги та часу чоловіка.

Схожі статті