Чому сини Арсена Мірзояна так і не переїхали до батька: Тоня Матвієнко не змогла прийняти дітей коханого?

Союз Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став одним з найбільш обговорюваних у мережі. Як склалася доля синів співака від першого шлюбу?

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Цю пару об’єднала музика. Вони помітили один одного під час репетицій, а згодом не могли лишитися нарізно навіть на мить. У подружжя народилася донька, а Ніна Митрофанівна не могла нарадуватися своєму зятю.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Та закоханих обговорювала вся країна. Річ у тім, що для обох цей шлюб вже другий. Антоніну взагалі звинувачували у тому, що вона начебто зруйнувала чужу родину. Дійсно в Арсена була родина і двоє синів. Зараз вони з батьком не живуть.

Чому діти Арсена Мірзояна не живуть у родині з Антоніною?

Двійко хлопців, Влад і Артем, зараз мешкають з мамою у Запоріжжі. Батько не втратив зв’язку з дітьми. Він не тільки з ними бачиться, а й навіть мандрує.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

З дітьми зірковий батько намагається активно проводити час, займаючись спортом.

Старший хлопець вже закінчив школу. Де буде навчатися юнак – поки не відомо. Про своїх дітей Арсен завжди тепло відгукається. Сини феноменально схожі на свого батька.

Та, виявляється, з Тонею вони теж поладили. Попри те, що всі разом не проживають у Києві, сімейство має звичку разом проводити час. Навіть з доньками співачки діти знайомі.

Арсен Мірзоян з дітьми
Арсен Мірзоян з дітьми

Які саме стосунки у юнаків з Антоніною – не відомо. Зірка не любить говорити про колишній шлюб свого обранця. Тим не менш, про Влада і Артема вона ніколи не говорила з негативом.

Схожі статті