Тіна Кароль змінила клуби та сцену на домашній город: без Євгена Огіра швидко розтратила молодість

Тіна Кароль похизувалася на камеру своїм власним городом. Дізнайтеся, як одинока поп-діва знайшла свою відраду.

На сцені вона яскрава артистка, чиї пісні проникають у саме серце, а у житті душевна жінка, яка понад усе мріяла про міцну родину і досі вірить, що народить донечку.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У сторіз, у своєму профілі в інстаграмі, співачка влаштувала цілу екскурсію своєю надзвичайною садибою, яку їй презентував колись Євген Огір. Там серед дивовижних квітів, елегантного газону, затірявся маленький городик, де співачка власноруч вирощує овочі.

Город Тіни Кароль

“Хто там заховався? Кабачки!”, – ніжним голосом каже співачка.

Город Тіни Кароль

Лише овочами зірка вирішила не обмежуватися. У її саду росте яблунька. Цього року дерево вродило та потішило поп-діву стиглими плодами. За щедрість артистка уголос подякувала їй.

Город Тіни Кароль

Тіна не приховує: маєтком та прилеглою територією займатися дуже любить. Вона, звісно, має ряд помічників, але й сама ніжно береже те, що було створено руками Євгена Огіра.

Чому син Тіни Кароль не проживає з нею?

Тривалий час Веніамін буває закордоном. Ще у 6 років мама відправила його у Лондон, аби він там здобував освіту. Після кончини чоловіка зірка пообіцяла дати все найкраще їхньому сину. Втім, вдома також Вєня буває. Всі канікули він проводить з мамою.

У будинку є його власна кімната, а ще безліч місць для ігор. Зараз Веніамін вже звик до того, що має опікуватися про себе сам. Перші роки в Англії він все одно проживав у родині, яка зголосилася турбуватися про дитину.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.