У мережі представили нову ведучу “Світського життя”: відома у вузьких колах брюнетка на голову ниже Осадчої

Катя Осадча має поважну причину не брати активну участь у зйомках. Подивіться, хто замінив артистку у передачі "Світське життя"

Катя Осадча. Легендарна світська хронікерка, обличчя програми “Світське життя” зараз переживає новий етап свого материнства. Доля їй подарувала третю дитину. Попри те, що на п’ятий день після пологів знаменитість вже брала інтерв’ю, на заміну їй виходить нова зірка.

Тіна Кароль і Катя Осадча
Тіна Кароль і Катя Осадча

Знаменитість офіційно у декрет не йшла, але перші дні з дитиною як-не-як доводиться проводити. Зараз репортажі з зустрічей з зірками проводять її колеги по шоу-бізнесу. Наталія Могилевська, наприклад, 23 серпня на День прапору брала інтерв’ю, а зараз на “зміну заступає” Анна Різатдінова. Ця ефектна брюнетка виглядає у кадрі не гірше самої Катерини Осадчої, що правда виглядає вона мініатюрніше. У головної світської хронікерки зріст 180 см, а в Анни 173.

Анна Різатдінова

Анна – гімнастка. У 2016 році вона виборола для України бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Вона не раз також ставала срібною призеркою на Чемпіонатах Світу. Зараз зірка вирішила спробувати себе і в іншому амплуа. Образ підібрали для Різатдінової відповідний – стильний та спортивний.

Нова ведуча

Анна впевнено тримається у кадрі. Вона не соромиться ставити питання, але не всі моменти з нею вирішили висвітлити у мережі. Заради інтриги на багатьох відео зі спортсменкою вимкнули звук. До речі, гімнастка має досвід роботи у кадрі. Вона активно веде свій блог у мережі, де ділиться яскравими світлинами та короткими відео про своє життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.