Марічка Падалко полишила чоловіка одного з трьома дітьми у день народження дочки: “Не поведу своїх до школи”

[minyta-subtitle]

Марічка Падалко не лише журналістка програми ТСН. Ще вона любляча мама трьох дітей і турботлива дружина. Щастя материнства зірка відчула вже у другому шлюбі з екс-нардепом Єгором Соболєвим, хоча до цього вона доволі довго жила з іншим чоловіком, з яким роками не могла завагітніти.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Так у Марічки вже навіть закрадалися неприємні думки з приводу здатності взагалі мати дітей. Через це новина про майбутнє поповнення стала великою життєвою подією, після якої Падалко дещо розслабилася, бо була впевнена, що легко вагітніти – це не про неї.

Незабаром після народження первістка, Марічка та Єгор вже чекали на появу другої дитини. Втретє батьками подружжя стало теж не дуже заплановано, однак знаменитість впевнена, що це рішення зверху, яке зробило їх неймовірно щасливими.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

1 вересня для родини Падалко і Соболєва – особлива дата. Це не лише День знань, коли вони разом ведуть спадкоємців до школи. Ще їхня молодша донька Катруся святкує день народження, однак у цьому році телеведуча його пропустила, про що повідомила у соцмережах:

“Я сьогодні вперше в житті пропускаю день народження когось зі своїх дітей. І вперше через відрядження не поведу своїх до школи. Трохи сумно від цього. Але це відчуття минає, коли я на відстані ще більше усвідомлюю, як моя дівчинка із пупсика, якого ми в родині називали “бонусом”, перетворилася на самостійну людину, яка сама собі на день народження пече торт, поки немає мами. Каті вже 11! Колеги-батьки, хто збирає зараз дітей до школи, я вам дуже заздрю. Випийте за мене “святкової” кави, як тільки втечете з лінійки. Всіх зі святом! Терпіння і сил вчителям”, – написала Марічка Падалко в Інстаграмі.

Цей пост вона доповнила серією кадрів з іменинницею та її власноруч приготованим тортом.

Зазначимо, нещодавно журналістка полишила чоловіка з дітьми через робочу поїздку в США.

Схожі статті