Родина Михайла Заливако і Анни Богдан чекає на поповнення? “Не виходимо з кімнати, доки не вирішимо питання”

Герої 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан і Михайло Заливако розповіли про свої стосунки поза проєктом.

За історією кохання Михайла і Анни спостерігала вся країна. І хоча безліч глядачів були впевнені, що у фіналі Холостяк подарує каблучку Юлі Зайці Бельченко, він все ж таки обрав Богдан. Наявність за її плечами невдалого шлюбу не злякала Заливако, а як тільки реаліті завершилося, пара вирішила жити разом.

У соціальних мережах закохані не перестають ділитися спільними фото і відео, доводячи, що справжня любов існує і на екранах. Крім того, час від часу Михайло і Анна дають інтерв’ю, що вони зробили і на цей раз. Виданню JetSetter Заливако і Богдан розповіли про побутові проблеми, з якими вони зіткнулися, коли з’їхалися, про публічність, а також про спільні мрії та плани на майбутнє.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Виявилося, що Аню дратує, коли Міша розкидає речі. У відповідь на це екс-холостяк зазначив, що обраниця постійно все ховає, щоб на виду взагалі нічого не лежало:

“Я вже сміюся, що, може, тоді ще й телевізор кудись заникаємо?”, – каже Михайло.

Коли до Богдан на вулиці підходять з проханням сфотографуватися, вона погоджується, адже вже до цього звикла, хоча раніше їй було дуже ніяково. Заливако теж не відмовляє фанатам, оскільки і сам хотів би зробити фото зі своїм кумиром.

Михайло Заливако і Анна Богдан з кішкою
Михайло Заливако і Анна Богдан з їхньою кішкою

Мріють закохані про міцну родину, якою вони могли б подорожувати всім світом, а ще у стосунках Міші і Ані є одне-єдине правило, котрого вони завжди дотримуються:

“Не виходимо з кімнати, доки не вирішимо питання. Спочатку доповилися, що можна кричати, стрибати на стелі і стояти на руках, але не можна не вирішити проблему. Якщо вона є, завжди потрібно розмовляти”, – підсумувала переможниця “Холостяка-11”.

Схожі статті