З робочих у зірки: Alyona Alyona, Олег Скрипка та інші знаменитиості, які приховували першу професією

Слава і популярність можуть прийти до людини раптово. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей мав робітничу професію.

Історія шоу-бізнесу знає безліч прикладів, коли людина через терен йшла до зірок. Не всі наші знаменитості з молодих років знали, що таке слава, статус та багате життя.

Музикант та славетний фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” починав свій кар’єрний шлях на заводі. Олег Скрипка працював інженером. У трудовій книжці артиста значиться місце роботи – завод “Квант”.

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Вірі Брежнєвій також не пощастило одразу потрапити до шоу-бізнесу: щоб допомогти батькам, майбутня віагрянка прибирала кінотеатр. Також була зірка посудомийницею. Тоді, у рідному Дніпропетровську навіть ніхто не здогадувався, хто прибирає попкорн у залі.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Валерій Меладзе взагалі чинив телефонні апарати, коли жив у Миколаєві. Так, так! Головний грузинський серцеїд вчився у Миколаївському кораблебудівельному інституті. Музиканта не одразу запримітили продюсери.

Брати Меладзе
Брати Меладзе

Alyona Alyona хоча й не працювала на завод, але була вихователькою. Реперка до того, як набрати мільйонні перегляди на Youtube встигла попрацювати у двох дитячих садочках.

З минулого також є багато прикладів, де знаменитості з робітничих професій вибивалися до звірок. Наприклад, ікона пострадянської молоді, Віктор Цой, був співробітником котельні. Лише згодом йому вдалося стати музикантом. Лев Лещенко до того, як стати популярним співаком, ходив на зміну на завод. Артист цього не соромився, навпаки його образ підкреслював престижність робітничої професії та показував можливість соціальних ліфтів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".