Серія садиб на території з приватним озером, сауною та купою прислуги: де живе Михайло Поплавський?

Михайло Поплавський володіє не тільки розкішною квартирою, але й садибою в бортичах.

Михайло Поплавський за роки творчої кар’єри на українській сцені заробив багатомільйонні статки, які звісно інвестував в нерухомість. Однак, у декларації Поплавського вказана інформація тільки про одну скромну квартиру на Позняках в Києві, площею 75,8 квадратних метрів.

Заміська садиба Михайла Поплавського

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Однак, як з’ясували журналісти, у Поплавського є серія заміських садиб в Бортничах під Києвом, які розташовані на ділянці площею понад тисяча квадратних метрів. І про це майно у декларації Михайла Поплавського ані слова. Крім того, на ділянці є власна сауна і приватне озеро.

Ділянка, яка належить Михайлу Поплавському

У розслідуванні йдеться про те, що садибу орендує проректор Київського національного університету культури і мистецтв Наталія Гайсінюк, а сам будинок записаний на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного. Однак, місцеві жителі підтверджують, що фактичним власником цього майна є саме Михайло Поплавський.

Співаючий ректор Михайло Поплавський у себе вдома

Сам же Поплавський регулярно  публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram  фотографії на тлі цього будинку та в своєму офіційному акаунті в Facebook.

Варто відмітити, що колишній ректор задекларував кілька земельних ділянок, загальною площею майже 4 га. У співаючого ректора до того ж доволі солідний гараж, який містить декілька коштовних іномарок. Єдиний син знаменитості Олександр живе від батька окремо разом зі своєю дружиною та маленьким спадкоємцем. Де саме розташувалася родина достовірно невідомо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.