Оксана Марченко показала, з ким гріється холодними вечорами: це місце вже давно займає не Медведчук

Відома українська телеведуча Оксана Марченко показала, хто її гріє осінніми вечорами.

Останнім часом Оксана Марченко не радує своїх фанатів вишуканими образами, розкішними сукнями та світськими раутами. Телеведуча подалася у паломниці і займається просвітницькою діяльністю у релігійних питаннях. Тепер зірку частіше зустрінеш у храмах та святих місцях, аніж на закритій вечірці. Тим не менш публічне життя вона вести продовжує, хоч і в іншому напрямку. Тому зірка підтримує спілкування з користувачами мережі у своєму мікроблогу. Там вона ділиться новинами і про особисте життя, і про творчі досягнення.

Оксана Марченко розповіла цікаву деталь

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яку вона присвятила осінньому настрою. Відома телеведуча показала, з ким гріється холодними вечорами і розповіла небагато подробиць про свого улюбленця — пухнастого котика, який, як виявилося, має безліч імен.

Варто відмітити, що про чоловіка знаменитості Віктора Медведчука знову не було сказано ні слова, начебто його і не існує зовсім. З яких почин Оксана дотримується такої політики на особистій сторінці здогадатися не важко — олігарх не вилазить зі скандалів.

Але, хто зна, можливо у подружжя є і проблеми між собою, адже Оксані Марченко до волосся на легко останні роки через свого благовірного. Навіть українські зірки виражали свої співчуття щодо ситуації, у яку потрапила телеведуча. Зокрема, відомий патріот, продюсер Ігор Кондратюк, який колись міцно дружив з Оксаною, повідомив, що хоча і припинив з нею спілкування, але дуже добре розуміє її і неймовірно їй співчуває.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.