Володимир Остапчук романтично привітав наречену зі святом

Шоумен Володимир Остапчук влаштував романтичний день для своє нареченої.

Днями нареченій телеведучого і шоумена Влодимира Остапчука Христині Горняк виповнилося 34 роки. З нагоди свята він влаштував для своєї обраниці день у СПА. Як зізнався сам Остапчук, Христині останнім часом не вистачало часу на себе, тому він вирішив подарувати майбутній дружині трішки спокою.

Окрім подарунку, Володимир Остапчук у своєму блозі в Instagram виклав їхню спільну з Христиною світлину, під якою написав коханій привітання. На чорно-білому знімку закохані розташувалися на ліжку. Напівроздягнена іменинниця сидить і дивиться в камеру з легкою посмішкою, а Володимир Остапчук лежить у неї на колінах. На фото видно, що Христина Горняк одягнена лише у сорочку на тоненьки бретелях, а її наречений – у сорочку та штани.  Під світлиною він написав: «Я дивлюся на тебе, як весняне сонце на перші квіти. Я милуюся тобою, як чорно-білими фільмами Фелліні. Я захоплююся тобою, як очі захоплюються гірськими піками і заходами на Амальфі. Я пишаюся тобою, як пишаються своїми дітьми. Я кохаю тебе, як… З твоїм днем, мила».

https://www.instagram.com/p/CGJ78KNBjbc/

Під знімком прихильники теж долучилися до привітань іменинниці і оцінили зворушливі рядки Володимира Остапчука.

У свою чергу Христина Горняк виклала світлину з нагоди дня народження. її наречена остапчука підписала так: «Привіт, моя 34 особлива осінь! Ніяких підсумків! Жодних спогадів про цей рік, лише ПОДЯКА ЗА ВСЕ, ЩО БУЛО І ВСІМ ХТО ПОРУЧ!».

На світлині Христина одягнена у довгу чорну сукню з боковим розрізом і картатий плащ. На обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки.

У коментарях багато хто привітав іменинницю з днем народження і побажали в першу чергу здоров’я. не обійшлося і без компліментів на адресу іменинниці. У підписах під знімками всі без винятку відмітили, що Христина Горняк красуня, про що і написали їй.

Нагадаємо, що через кілька днів Володимир Остапчук та Христина Горняк офіційно стануть чоловіком і дружиною. Також пара розповіла деякі подробиці святкування.

Схожі статті