Слава Камінська переборщила з кількістю пластики на обличчі: “Я починаю перетворюватися на шарпея” (ФОТО)

Відома українська співачка та екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська є доволі яскравою та ексцентричною зіркою вітчизняної естради. Вона ніколи не приховувала, що робить і продовжує робити пластичні операції, але цього разу знаменитість збентежена змінами на обличчі через надмірну кількість уколів краси.

Слава Камінська може похвалитися чудовим почуттям гумору. Героїня нашої сьогоднішньої статті часто шуткує про свою зовнішність на початку кар’єри. Перші фанати з’явилися в артистки після участі в реаліті-шоу “Острів спокус”. Тоді вона ще була Ольгою Кузнєцовою – саме так її з народження назвали батьки.

Вже у наступному 2006 році Оля стала учасницею дуету “НеАнгели” разом з Вікторією Смеюхою. Тоді з’явився її творчий псевдонім Слава, а також доволі звабливий сценічний образ. Згодом Камінська почала змінювати зовнішність – вона збільшила бюст, переробила ніс та навіть зробила ліпосакцію:

“Ви запитаєте: “Навіщо?”. Щоб було менше жиру у важкодоступних місцях. Наче, заради цього її і роблять. Жирові пастки виявилися чималими. Я навіть дуже здивувалася, оскільки завжди вважала себе худою”, – ділилася зірка з фанатами одразу після операції.

Слава Камінська до та після пластики
Слава Камінська до та після пластики

Крім того, Слава регулярно робить уколи краси від зморшок та для пухкості губ. І якщо зазвичай вона залишається задоволеною подібними процедурами, то цього разу співачка збентежена власним своїм зовнішнім виглядом, який змінився на тлі хвороби – у неї ковід:

“Розкажіть, будь-ласка, як ін’єкції поводяться при ковіді? Мені здається, я починаю перетворюватися на шарпея. І взагалі, якось дивно емоційно себе почуваю”, – звернулася Камінська до підписників в Інстаграмі.

Цікаво, що колишній чоловік Слави Едгар Камінський ніколи не поділяв бажання дружини постійно щось в собі змінювати, хоча він є професійним пластичним хірургом. За його словами, зірка нав’язливо хотіла все поліпшити, але він був проти і постійно їй відмовляв, що регулярно ставало причиною подружніх сварок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.