Холостяк-12: стало відоме ім’я головного героя 12 сезону – красень-наречений примчав на СТБ зі Штатів

"Холостяк", 12 сезон, стане справжньою несподіванкою. Виявилося, що редакторська група знайшла нового героя не на теренах України, а за океаном. Вперше ви дізнаєтеся ім'я екзотичного героя і побачите його унікальні світлини до офіційного представлення чоловіка публіці.

Проєкт “Холостяк-12” вкотре розповідатиме дивовижну історію кохання, яка складатиметься прямо на наших очах. Та без інтриги й цього разу не обійдеться. У новому сезоні редактори запросили досить екзотичного головного героя. На відміну від свого попередника, Михайла Заливаки з Харкова, цей Казанова прилетить на зйомки з самого сонячного Лос-Анджелесу.

Григорій Решетник
Григорій Решетник

Як виглядає і чим займається Холостяк-12?

На перший погляд, він – звичайний український хлопець. Навіть ім’я не видає у ньому нічого особливого. Звати нового холостяка Олександр. Інформація про нового серцеїда просочилася у соціальні мережі. Навіть “злили” світлини чоловіка. Він дійсно прилетить із США до нас, адже саме там у країні заокеанських свобод процвітає його бізнес.

Холостяк-12: стало відоме ім’я головного героя

Прихильники вже оцінили вибір команди телеканалу. Дівчата відразу примітили, що чоловік вирізняється вродою. Та найбільше цікавить публіку питання, чи буде говорити Алекс російською або українською. Що ж, схоже новим учасницям доведеться пригадати все, що вчили на уроках англійської.

Холостяк-12: стало відоме ім’я головного героя

Чи лишаються герої “Холостяка” зі своїми обраницями після шоу?

Фінал проєкту непередбачуваний, як і саме життя. Втім, є ряд історій успіху, якими може похвалитися телеканал СТБ. Ось, наприклад, Нікіта Добринін і Даша Квіткова.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Нікіта Добринін та Даша Квіткова

Пара не просто зберегла свій тандем, а й народила чудового карапуза. Не можна не згадати й останнього холостяка Михайла Заливаку. Попри всі чутки та критику, чоловік лишився вірним своїй Анні Богдан. Пара багато проводить часу разом і навіть подорожує разом з родичами. Про весілля поки мови не йде, але цей союз точно не розіб’ється під ударами долі.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Анна Богдан та екс-холостяк Михайло Заливако

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.