Життя Дана Балана заполонила білявка, але це не Тіна Кароль: як виглядає жінка, яка зайняла серце мачо

Відомий у всьому світі співак Дан Балан не полюбляє афішувати своє особисте життя, через що навколо нього крутяться безліч чуток і домислів. Одна з найобговорюваніших таємниць – роман Дана і Тіни Кароль, який досі не отримав офіційного підтвердження або спростування. Втім, є інша відома білявка, яка займає у серці молдавського мачо особливе місце.

За життям Дана Балана з непідробною зацікавленістю стежить величезна армія фанатів, яка стала ще більшою, коли він опинився в кріслі тренера вокального шоу “Голос країни”. Саме з ним українську поп-діву Тіну Кароль почали підозрювати у стосунках вперше після того, як вона поховала свого чоловіка Євгена Огіра у 2013 році.

Іскра між Тіною і Даном не залишилася непоміченою від уважних глядачів. Поступово на камери потрапляли ще більше недвозначних поглядів і знаків уваги одне до одного. Попри таку очевидну симпатію, Кароль і Балан не поспішали коментувати таємний роман, тому шанувальники продовжували із захватом спостерігати за коханням зіркової пари, сподіваючись врешті-решт почути від них довгоочікуване зізнання, чого так і не сталося.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль підозрюються у романі

У житті молдавського мачо була ще одна відома білявка – екс-віагрянка Віра Брежнєва. Але лише одній жінці вдалося назавжди затриматися у серці Дана. Це його молода не по роках мама Людмила Балан, яку публіка любить так само сильно, як і її знаменитого сина.

Дан Балан та його мама Людмила
Мама Дана Балана виглядає неймовірно молодо

Людмила – популярна в рідній Молдові телеведуча і співачка. Також вона активно веде особисту сторінку в Інстаграмі, де регулярно захоплює підписників своєю красою на нових фото.

Розкішна мама Дана Балана Людмила
Розкішна мама Дана Балана Людмила

У 10 сезоні “Голосу” мама Балана вийшла на сцену, щоб заспівати для нього весільну народну пісню “Горіла сосна, палала”. Це дало новий поштовх чуткам про роман Дана і Тіни Кароль, адже знайомство потенційних свекрухи і невістки відбулося на очах у всієї країни.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Тіна Кароль познайомилася з мамою Дана Балана

Детальніше про цю таємничу історію кохання на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.