Альбіна Джанабаєва заявила про негаразди у шлюбі з Валерієм Меладзе: роки проведені в коханках не окупилися

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе знаходяться у стосунках впродовж 20 років. Половину з них співачка знаходилася у статусі коханки, у якому і виховувала первістка від співака. У 2011-му все почало вставати на свої місця та чи принесло це щастя артистці.

Не так давно зіркове подружжя стали батьками в втретє. У Валерія та Альбіни народилася донечка на ім’я Агата. У період пандемії знаменитості повністю сконцентрувалися на маленькій крихітці.

Альбіна Джанабаєва повідомила про конфлікт

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва заявила про негаразди у шлюбі з Валерієм Меладзе

Альбіна Джанабаева зробила неочікувану заяву про шлюб з Валерієм Меладзе у розмові з журналістами. Як з’ясувалося, в їх відносинах з популярним співаком є місце сваркам і непорозумінням. Воно й не дивно, адже обидва гарячих кровей і ніколи не приховували бурхливого темпераменту.

Однією з причин конфлікту зіркової пари стала проблема з вибором імені для майбутньої доньки. Виконавиця відмовилася прислухатися до думки благовірного в такому важливому питанні.

“Мені хотілося, щоб ім’я було сильне, рідке і починалося на букву “А”, як не дивно, тому Агата добре пішла. Валєра хотів інший варіант, але мені не сподобалося його значення. Я так не хвилююсь, але в цей раз для мене це було важливо”, — розповіла Джанабаева в ефірі шоу “Добрий день з Валерією” на каналі “ТВ-3”.

Та не можна заперечувати, що батьківство знову зблизило подружжя.

Валерій Меладзе з дружиною Альбіною Джанабаєвою
Альбіна Джанабаєва заявила про негаразди у шлюбі з Валерієм Меладзе

Нагадуємо, що колишня дружина Валерія Меладзе Ірина давала цього року ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла що впродовж 10 років не підозрювала про наявність у її чоловіка коханки. Тим не менш, вона заперечили, що була близька з Альбіною Джанабаєвою і зазначила, що була ледь знайома з нею.

Схожі статті