Яким був перший чоловік Наталії Сумської, від якого народилася донька: пішов з життя без грошей та на самоті

Наталія Сумська виходила заміж за Анатолія Хостікоєва вже маючи досвід шлюбного життя. У ранній молодості вона вийшла заміж за успішного оператора, якому подарувала доньку. Втім, доля розпорядилася так, що зараз чоловіка вже немає у живих. Яким був екс-обранець зірки?

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв здаються настільки органічною парою, що неможливо повірити, що раніше у них були інші обранці. Найзворушливіша історія кохання, звісно у дружини.

Яким був перший чоловік Наталії Сумської, від якого народилася донька

Що відомо про першого чоловіка Наталії Сумської?

Ігор Мамай був успішним кінооператором, який розвивав українське кіно. Познайомилися молоді люди у буремних 1980-х, коли вся радянська країна чекала змін Перебудови і доживала останні роки. Спершу вони були один для одного лише колегами. Втім, Амур об’єднав міцно їхні серця. У 1982 народилася донечка Дарина. Вона і зараз носить прізвище тата. Підписується, як Мамай Сумська.

Рідкісні фото Ігоря Мамая: яким був перший чоловік Наталії Сумської, від якого народилася донька

Час йшов і палке кохання потроху згасало. Побут, гроші та інші проблеми спонукали пару розлучитися. Наталія пішла від Ігоря, але до останніх днів він її не зможе забути.

Як доживав Ігор Мамай?

Легендарний оператор, художник з роками став не цікавим новим молодим режисерам. Хоча і одружився чоловік вдруге, у 2006 році публічно зізнався в інтерв’ю “Бульвар Гордона”: кохає палко тільки Наталію:

“Наташу я завжди любив, люблю і, напевно, любитиму до кінця своїх днів”

Тоді ж чоловік скаржитися почав на тотальне безгрошів’я. Та найсумнішим для Ігоря було те, що з єдиною донькою не склалися теплі стосунки. Розповідав, що навіть телефоном мало спілкувалися.

Цікаво, що для інтернет-ресурсів Мамай і досі живий. Навіть у Вікіпедії ніхто не взявся доповнити його сторінку.

Яким був перший чоловік Наталії Сумської, від якого народилася донька

Лише Наталія Сумська мимоволі пригадала на інтерв’ю “Зірковому шляху” про те, що ексобранця не стало 11 років тому.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.