(Відео) Алла Пугачова і Софія Ротару тепер співають дуетом: легендарні зірки виконали хіт “Нас не догонят”

Алла Пугачова та Софія Ротару вперше за довгі роки разом записали пісню. Вони виконали кавер-версію хіта групи "Тату" "Нас не догонят". Ця робота присвячена 20-річчю альбому колективу "200 по встречной". Новина про співпрацю двох артисток так здивувала слухачів, що не всі відразу повірили в неї. Між Примадонною та Софією Михайлівною довгий час був конфлікт.

Цього року виповнюється 20 років з моменту виходу альбому групи “Тату” “200 по встречной”. На честь цієї визначної дати один зі світових музичних сервісів Spotіfy вирішив підготувати сюрприз фанатам колективу та випустив триб’ют платівку.

Треки з легендарного альбому переспівали у 2021 році зірки української та російської естради, серед який Надя Дорофєєва, Віра Брежнєва, Дмитро Маліков та інше. Але найбільше слухачі здивувалися дуету Софії Ротару та Алли Пугачової.

Між двома зірками довгі роки точилося протистояння. Обидві артистки змогли стати легендами естради – їхні пісні знають напам’ять різні покоління, а творчість не втрачає актуальності вже десятки років. Не дивно, що Софія Михайлівна та Алла Борисівна не долюблювали одна одну та відчували запеклу конкуренцію між собою: кожна хотіла бути найкращою.

Одного разу Пугачова навіть зізналася, що без Ротару у неї б не склалася така стрімка кар’єра, адже українська колега була її головним стимулом працювати над собою та новими хітами.

Алла Пугачова і Софія Ротару тепер співають дуетом
Алла Пугачова і Софія Ротару тепер співають дуетом

Російський режисер та сценарист Олександр Стефанович пригадував, що й Алла, й Софія з’явилися на сцені одночасно. При цьому вони були абсолютними протилежностями. Ротару – скромна та спокійна артистка, яка завжди після концертів їхала до сім’ї. Пугачова, навпаки, мала запальний характер та любила гучні вечірки.

Конфлікт між двома зірками загострився, коли Софію запросили в музичний фільм “Душа”. Тоді всі тільки й говорили про те, що Ротару вкрала “Душу” в Примадонни. Обож дів естради практично неможливо було зустріти на одному концерті, а Софія Михайлівна всіляко ігнорувала “Нову хвилю”, над якою працювала Алла.

Та зараз між ними спокійні стосунки. Обидві виконавиці знайшли свого слухача та здобули десятки титулів, а головне – любов прихильників. Спільна пісня вкотре підкреслює їхнє примирення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.