Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару? Поки Євдокименко добивався зірки, вона кохала іншого

У біографії Софія Михайлівни Ротару присутньо багато пробілів, які викликають питання у шанувальників артистки. Публіка не вірить, що вона подарувала своє серце лише Анатолію Євдокименко, особливо після того, як інтерв'ю дав його рідний брат Валерій, і вщент зруйнував красиву легенду.

Софія Михайлівна Ротару прожила 40 щасливих років з Анатолієм Євдокименко, який пішов на той світ на початку нульових через інсульт. З тих пір у співачки не було жодного чоловіка, хоча залицяльників не порахувати. За словами артистки, Анатолій — єдиний чоловік у її житті. Втім, і фанати, і деякі представники преси вважають зовсім інакше.

Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару

Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару

На просторах мережі з’явилася версія, що першим чоловіком Софії Михайлівни насправді був композитор Володимир Івасюк. З ним її пов’язує не тільки творчість, але й міцний емоційний зв’язок. 60 років тому пару часто бачили разом, з тих часів залишилося купа фотографій, а мовчання знаменитості на висунуті версії лише підливають олії у вогонь.

Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару

Подейкують, що роман з Володимиром припав саме на ті часи, коли Анатолій добивався прихильності коханої, і ніяк не міг отримати відповіді. З приводу стосунків Ротару та Івасюка навіть ходили легенди про їхню спільну дитину. Мовляв, у Софії Михайлівни була донька від композитора, яку викрали. Співачка викрадення малюка підтвердила, але зазначила, що цією дитиною був Руслан, а не таємна донька.

Володимир Івасюк помер багато років тому. На похорон до чоловіка, який написав головний її хіт, співачка не прийшла. Втім, знаменитості часто пропускають подібного роду заходи через зайнятість та зайву увагу, яка може виникнути на церемонії. Роман з Івасюком Софія Михайлівна досі і не підтвердила, і не спростувала.

Схожі статті