Потекла чоловіча сльоза: Олег Винник розповів, яка жінка полонила його серце, і це не Квітка Таюне

Олег Винник рідко говорить про свої почуття, та коли дозволяє собі це зробити, то змушує усю Україну затамувати подих. Нещодавно повелитель вовчиць зізнався, що існує жінка, якій вдалося його розчулити. Ба більше, він назвав її ім'я прямо в ефірі гіпер шоу.

Олег Винник є частиною колективу зіркових детективів у гіпер шоу “Маска”, яке транслюється кожного тижня на телеканалі “Україна”. Вже другий сезон поспіль артист намагається відгадати, хто ж зірок ховається за тим чи іншим костюмом. Варто віддати належне, він добре розуміється на можливостях своїх колег та вокалі. Тому часто відгадує особистості персонажів.

Олег Винник розповів, яка жінка полонила його серце

Де живе Олег Винник
Олег Винник розчулився і  розповів, яка жінка полонила його серце

Звісно, як і в будь-якого іншого зіркового детектива, у Олега Винника вже з’явилися улюбленці, участь у проєкті яких він не може забути. І повелитель вовчиць не приховує, що серед учасників, які полонили його серце є жінка. Так, співак розповів, що його улюбленим персонажем стала Махаон, під маскою якої ховалася Наталія Могилевська. Олег Винник заявив, що артистка довела його своїм виступом до сліз.

“Мене просто ніхто ніколи таким сентиментальним не бачив – ця скупа чоловіча сльоза таки потекла. Я зворушився і все”, – уточнив зірка.

Варто відмітити, що і в другому сезоні у знаменитості з’явилася улюблениця, і також жіночої статі. Олег постійно обговорював персонажа Скандал, який в результаті такого такої пильної уваги був розгаданий.

Олег Винник розчулився і  розповів, яка жінка полонила його серце

За маскою Скандалу ховалася відома українська гумористка Олена Кравець. Варто відмітити, що суддям спочатку і в голову не приходив такий варіант. Вони вважали, що там ховається або Світлана Лобода, або Лоліта.

Схожі статті