Щаслива Ольга Мартиновська показала романтичний фотоальбом з Володимиром Ярославським: “Пара з Вовою!”

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська прямо не коментує своє особисте життя, але щоразу підливає масла у вогонь чуток про її роман з колегою Володимиром Ярославським. Цього разу сумнівів у фанатів не залишилося, адже в мережі оприлюднили романтичний фотоальбом зіркової пари.

Глядачі “МастерШефу” могли і не підозрювати про більш ніж робочі стосунки суддів проєкту, адже у кадрі вони поводяться професійно і не дають жодних натяків на подібне. Втім, у соціальних мережах Ольга і Володимир все частіше викладають спільні фото з неоднозначним підтекстом.

Був період, коли Мартиновській приписували роман з Ектором Хіменесом-Браво. Ці плітки спричинила опублікована колумбійським кулінаром світлина з коханою, яка позує до камери спиною. Дехто побачив у ній риси Олі. Втім, більше схоже на те, що серце зірки зайняте не Ектором, а Володимиром.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво утворили любовний трикутник

Шеф-кухарі часто позують вдвох так, наче вони закохана пара – в обнімку, тримаючи одне одного за руку, з “вагітними” животами. На постійні питання від аудиторії з приводу того, що насправді їх пов’язує, судді “МастерШеф” вичерпних відповідей не дають, підсилюючи тим самим підозри публіки.

Цього разу Мартиновська пішла далі і виклала на своїй сторінці в Інстаграм цілий колаж з фотографій, в тому числі і з Ярославським. На нижньому лівому кадрі усміхнений Володимир лежить на підлозі, а Ольга наче наступає на нього зверху. На середньому знімку вони позують кумедно, а на правій верхній світлині Оля з особливою ніжністю в очах дивиться на Вову.

Оля Мартиновська показала романтичний фотоальбом з Володимиром Ярославським
Оля Мартиновська показала романтичний фотоальбом з Володимиром Ярославським

Так оригінально зірка нагадала шанувальникам про початок великих знижок на навчання в її кулінарній академії – першій в Україні. Тим не менш, в коментарях все одно знайшлося “викриття”:

“Олічка, ви з Вовою пара!”, – написала одна з підписниць Мартиновської.

Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського вважають парою
Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського вважають парою

Чи дійсно це так – залишається тільки здогадуватися.

Схожі статті