Куди зник і чим займається зараз ведучий погоди на ICTV Микола Луценко: пережив інсульт та вчився говорити

Микола Луценко - один із найбільш знаменитих ведучих погоди на українському телебаченні. Його коронну фразу "Нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди" стала культовою. Микола Миколайович продовжує радувати телеглядачів своєю "Миколиною погодою", не зважаючи на пережиті проблеми зі здоров'ям.

Микола Луценко – легендарний український телеведучий та актор дубляжу. Проте справжньою зіркою його зробила “Миколина погода” на телеканалі ICTV. Микола вже понад 30 років не сходить з екранів телевізорів, а фраза “Нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди”, якою завершується кожен випуск стала справжнім крилатим виразам.

Цікаво, що телеведучий щоразу з’являється перед глядачами в елегантних нарядах з сорочкою та метеликом, проте у реальному житті він надає перевагу спортивному стилю – вдома у Луценка немає жодного ділового костюму. До речі, навіть для кадру Микола Миколайович одягається самостійно без дизайнерів, як це зазвичай буває на ТБ.

Микола Луценко
Микола Луценко

Колеги називають Луценка одним із найбільш скромних представників українського шоу-бізнесу – телеведучий не цікавиться гучними вечірками чи скандалами. Окрім того, в його кар’єрі бували такі періоди, коли йому навіть не вистачало коштів на метро – тоді просто затримували заробітню плату, а він і не скаржився.

У 2017 році життя Миколи Луценка розділилося на “до” та “після” – чоловік пережив інсульт. Улюблений синоптик мільйонів ризикував більше інколи не з’явитися в кадрі, через хворобу в нього відібрало мову. Проте він продовжував працювати над собою та артикуляцією.

Микола Луценко
Микола Луценко

Довгі місяці практики та лікування дозволили улюбленцю телеглядачів повернутися до роботи та знову радувати своєю коронною фразою прихильників. Проте через інсульт Миколі Луценку довелося відмовитися від ролей у кіно та театрі, хоча до хвороби його запрошували у свої картини навіть іноземні режисери.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.