Переможець Холостячки-2 Задворний залишився ні з чим: після фіналу Злата Огнєвіч махнула в США з Хветкевичем

Фінал 2 сезону шоу "Холостячка" став повною несподіванкою для мільйонів глядачів. Все йшло до того, що Злата Огнєвіч обере Дмитра Шевченка, однак своє "Так" вона сказала іншому фіналісту – Андрію Задворному. Втім, вже після проєкту співачка була помічена у літаку разом з екс-учасником Андрієм Хветкевичем.

Історія стосунків Злати Огнєвіч і Андрія Хветкевича на реаліті була недовгою, але романтичною. На своє перше індивідуальне побачення чоловік пішов лише у 8 випуску в Одесі. Його вони провели вночі у лунапарку, саме тоді між ними і стався перший поцілунок.

На наступній зустрічі Андрій влаштував для Злати справжній Новий рік, адже вона як артистка нечасто має змогу проводити це свято в колі близьких, а не на сцені. У 10 випуску Хветкевич познайомив Огнєвіч з мамою і братом, і хоча знайомство пройшло чудово, а сама Холостячка в інтерв’ю говорила, що це той чоловік, який ідеально підходить для створення сім’ї, на наступній церемонії троянд фрідайвер залишився без бутоньєрки. Своє рішення зірка пояснила так – не хоче робити йому боляче, оскільки взаємністю відповісти на почуття не може.

Андрій Хветкевич і Злата Огнєвіч
Андрій Хветкевич і Злата Огнєвіч

Андрій запам’ятався глядачам як цікавий, надійний, вихований і галантний чоловік, який, до речі, в аукціоні за спілкування зі Златою за келихом вина виклав 60 тисяч гривень. Втім, такі гроші для нього не проблема – він долларовий мільйонер, який сколотив статки, створивши власну IT-компанію. Її послугами користується весь світ, а зосереджена вона в Америці.

Після фіналу “Холостячки-2” у фанатів є підозри, що стосунки між Задворним і Огнєвіч не склалися і вже поза проєктом співачка змінила своє рішення. Інтриги додав Хветкевич, який у своєму Інстаграмі під час польоту до Маямі додав історію з підписом:

“Злата летить зі мною”.

На секунду шанувальники подумали, що головна героїня реаліті вирушила в США з Андрієм, однак насправді він просто знайшов на борту літака журнал зі співачкою на обкладинці.

Злата Огнєвіч летить разом з Андрієм Хветкевичем в США
Злата Огнєвіч летить разом з Андрієм Хветкевичем в США

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.