57-річна Тая Повалій у день народження показала обличчя крупним планом і вислухала від Сумської: “Уколи краси”

Відома українська співачка Таїсія Повалій 10 грудня святкує 57-й день народження. На честь такої дати зірка показала обличчя крупним планом і зізналася в пластиці, а Ольга Сумська підтримала подругу-іменинницю та привселюдно засипала її компліментами.

На піку творчої кар’єри Таїсія Повалій отримала негласний титул золотого голосу України, адже зліт на музичний олімп був для неї стрімким і успішним. Зараз вона теж не здає позицій і дивує шанувальників новими хітами, а сьогодні, 10 грудня 2021 року, приймає від них привітання з 57-річчям.

На власній сторінці в Інстаграм Таїсія Повалій виклала фото свого обличчя крупним планом, аби на власному прикладі показати, що нічого поганого у спробах зупинити старість за допомогою пластичної хірургії та косметологів немає. Іменинниця позує у золотавому вбранні з зібраним назад волоссям, незвичайним аксесуаром у вигляді корони з камінням, перлинами та ракушками, вечірнім макіяжем з акцентом на очі та легкою усмішкою.

“57! Ну і що, що уколи краси на обличчі, зате як виглядаю!”, – підписала світлину співачка.

Однією з перших артистку у коментарях привітала акторка Ольга Сумська, яка написала:

“З днем народження, наша неперевершена богиня! Таєчка, бути добру, любові і новим хітам!”.

Ольга Сумська привітала Таїсію Повалій з 57-річчям
Ольга Сумська привітала Таїсію Повалій з 57-річчям

Також Повалій приймає численні поздоровлення від своїх фанатів, які бажають їй якомога довше мати можливість співати, чути багато аплодисментів, залишатися такою ж прекрасною, здоровою і коханою. З цим у Таїсії проблем немає, адже вже майже 30 років вона заміжня за своїм продюсером Ігорем Ліхутою.

Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута
Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута

Народилася Таїсія Повалій 10 грудня 1964 року в селі Шамраївка Київської області в простій родині. Зірка має профільну освіту. Після закінчення 8 класів вона вступила до музичного училища на дирижерно-хорове відділення, водночас з яким вчилася академічному вокалу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.