ТОП-5 найгучніших шоу-бізнесових скандалів 2021 року: конфлікт сестер Сумських, розбірки екс-“НеАнгелів” та інші

До Нового року залишається не так багато часу. Останні 365 днів для українських зірок видалися досить насиченими - хтось одружився, хтось народив, а хтось посварився. Про найгучніші скандали знаменитостей читайте далі.

Ольга та Наталя Сумські

Ольга і Наталія Сумські не поділили чоловіка
Ольга і Наталія Сумські

Цього року вся мережа говорила про суперечки між двома сестрами-акторками Ольгою та Наталею Сумською. Артистки зізналися, що між ними вже давно не такі теплі та дружні стосунки, як були раніше. Старша Наталя зізналася, що вони не змогли порозумітися з Ольгою через політичні погляди – актриса не підтримала сестру, яка працювала в російських фільмах. Окрім того, Сумська старша не розуміє, навіщо Оля демонструє усе своє життя напоказ в інтернеті.

Тіна Кароль та Оля Полякова

Тіна Кароль та Оля Полякова
Тіна Кароль та Оля Полякова

“Чорна кішка” між українськими поп-дівами пробігла на початку року. Полякова мала необережність назвати Кароль “відомою плакальницею на похоронах” в ефірі шоу “Маска”. Після цього на Суперблонинку звалився шквал негативу зі сторони прихильників Тіни. Сама співачка також відповіла Ользі:

“Олю, ти права. Я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити життя заради сина”, – написала тоді Кароль.

Пізніше Полякова вибачилася перед колегою та уточнила, що цим коментарем не хотіла нікого образити, а лише висловити свою думку щодо творчості Тіни, яку вважає сумною.

Вікторія Смеюха та Слава Камінська з “НеАнгелів”

Екс-учасниці гурту НеАнгели остаточно розсварилися
Екс-учасниці гурту НеАнгели

У 2021 році жіночий колектив “НеАнгели” оголосив про розпад групи. Після цієї заяви в мережі екс-солітки почали розкривати всі конфлікти, які були між ними усі ці роки. Вікторія звинувачувала Славу в моральному пресингу та навіть в побоях, на що Камінська відповідала, що Смеюха й сама мала не простий характер. Поки учасниці роздають на різних ресурсах інтерв’ю, їхні прихильники думають – хто з них правий.

Катерина Репяхова і Лариса Созаєва

Катерина Репяхова і Лариса Созаєва
Катерина Репяхова і Лариса Созаєва

Один із найбільш масштабних онлайн-конфліктів у 2021 році розгорівся між дружиною Віктора Павліка Катериною Репяховою та його колишньою Ларисою Созаєвою. Все почалося з того, что екс-дружина звинуватила новоспечене подружжя в тому, що вони хочуть вигнати її з квартири. Пізніше Репяхова відповіла, що вони навпаки утримують колишню Павліка. Далі жінки постійно писали одна про одну пости звинувачення, Репяхова звинувачувала Созаєву в атаці ботів, а кінець-кінцем звернулася до суду.

Ілона Гвоздьова та Катя Кухар

Ілона Гвоздьова та Катя Кухар
Ілона Гвоздьова та Катя Кухар

Танцівниці посварилися під час одного з випусків “Танців з зірками”, де Ілона сиділа за суддівським столом. Остання звинуватила приму-балерину в тому, що та використовує класичні терміни для бального танцю. Кухар же відповіла, що Гвоздьовій ще вчитися та вчитися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.