Вагітна Настя Каменських у мріях про малюка поїхала до дитячого будинку: “Мене дуже розчулили”

Настя Каменських напередодні Нового року вирішила відвідати дитячий будинок у Тернополі. Співачка привезла малюкам подарунки та провела разом з ними щасливий день.

У 2019 році Настя Каменських та її колишній колега по дуету Потап шокували своїх прихильників новиною про весілля. Про роман між цими двома фанати здогадувалися вже давно, пару навіть помічали на спільному відпочинку, проте Настя та Олексій продовжували приховувати свої стосунки.

У 2019-му артисти шокували новиною – про своє кохання вони заявили відразу з весілля. На святковій церемонії гуляв буквально увесь український бомонд, серед гостей була помічена навіть колишня Потапенка – продюсерка Ірина Горова. Як виявилося, пара розійшлася ще за п’ять років до весілля Олексія з Настею.

Весілля Насті Каменських і Потапа
Весілля Насті Каменських і Потапа

Тепер уся країна чекає новину про вагітність Каменських. Користувачі мережі помічають “вагітний” животик співачки буквально на кожному її новому фото, хоча сама дівчина жодного разу не підтвердила ці чутки, як і її чоловік.

Тим не менш Настя зізнавалася, що вона обожнює дітей і обов’язково мріє відчути щастя материнства. Напередодні Нового року зірка вирішила провести час разом із дітками з дитячого будинку в Тернополі, про що розповіла в особистому блозі.

“Коли я приїхала, побачила, який теплий та уважний до дітей їхній колектив, наскільки доглянутий і акуратний сам дитбудинок та які комфортні умови, в яких перебувають діти. І хоча ніщо не зможе замінити будь-якій дитині люблячих рідних батьків, я побачила, що про дітей правда дбають як про своїх, вчать, розмовляють, дарують тепло, обіймають”, – розповіла Каменських.

Настя разом із командою подарувала дитячому будинку необхідний для діток тренажер, а також ще безліч подарунків.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.