“Перехоплює подих”: 40-річна Лілія Ребрик досягла бажаного та разом з чоловіком Андрієм Диким покинула Україну

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким покинула Україну та вийшла на зв'язок з фанатами з-за кордону.

Лілія Ребрик – активна користувачка соціальних мереж. На її сторінку в Інстаграмі підписані більше 700 тисяч фоловерів, яких вона регулярно радує новими фото і відео. Саме звідти шанувальники спостерігають за особистим життям улюбленої зірки – вона одружена і двічі мама. Її чоловіком став хореограф Андрій Дикий.

Лілія Ребрик покинула Україну

У мікроблозі артистки з’явилися кадри з-за кордону, на яких вона возує разом з коханим. Пара знаходиться в Барселоні:

“Барселона – місто, яке закохує в себе з першого погляду… Вражають одночасно масштаби і затишок. Ми сьогодні багато гуляли… Занурювалися в атмосферу Барселони і отримали море задоволення! Від архітектури просто перехоплює подих. Андрію, з тобою хоч на край світу!”, – написала Лілія.

Більшість фото зроблені на фоні Собору Святого Сімейства (Sagrada Familia). Інші – серед затишних вуличок міста.

Не забула Ребрик і про Інста-сторіз, у яких показала, якими місцевими смаколиками вони ласують – хамоном і морепродуктами, а також поділилася передчуттям перед культурним дозвіллям:

“Купили квитки! Завтра йдемо на Фламенко! Справжнє! В серці Барселони! Я в передчутті…”.

Лілія Ребрик похизувалася розкішним життям за кордоном
Лілія Ребрик похизувалася розкішним життям за кордоном

До речі, саме танці звели Лілію з коханням усього життя Андрієм Диким – вони були партнерами по паркету “Танців з зірками”. Закоханості з першого погляду не сталося, однак після фінального ефіру проєкту танцюристи зрозуміли, що більше не хочуть розставатися. Так вже 10 років вони є одне для одного законними і щасливими чоловіком та дружиною, які виховують двох чудових донечок.

Схожі статті