36-річний Дмитро Дікусар розповів про новий роман: мріє про щасливу сім’ю з колишньою Іриною Білик не полишив

Зірковий хореограф Дмитро Дікусар відверто розповів про свою нову обраницю та розкрив усі секрети особистого життя. З ким зараз зустрічається чоловік - читайте далі.

Знаменитий хореограф Дмитро Дікусар, який прославився завдяки шоу “Танці з зірками” вперше за довгий час зважився на відверте інтерв’ю, у якому розповів деталі особистого життя для проєкту “Зірковий шлях”.

За словами Дмитра, його серце зараз зайняте. Проте з ким саме він зустрічається – танцівник не розповів, навіть ім’я нової обраниці він вирішив залишити у таємниці. Він вважає, що про його попередні романи знали сотні тисяч прихильників, і всі вони так і не мали щасливого кінця, тож тепер шоумен вирішив притримуватися правила “щастя любить тишу”.

“Зараз я у стосунках. У мене є кохана жінка, я щасливий і, сподіваюся, так все залишиться максимально довго, а може, і на все життя. Для цього я намагаюся ці стосунки ніде не виносити, щоб не дати нікому можливість для маніпулювання. Хочу залишити це особистим”, – відверто зазначив Дікусар.

Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Дмитро Дікусар та Ірина Білик
Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Першим публічним романом хореографа стали стосунки зі співачкою Іриною Білик. Пара познайомилася під час зйомок “Танців з зірками”, де вони стояли у парі. Весілля Ірина та Дмитро зіграли у спекотному Ріо-де-Жанейро. Проте всього через три роки закохані вирішили розійтися – не витримали запальних характерів один одного. За словами Білик та Дікусара, їм вдалося зберегти дружні стосуник, вони й зараз раді бачити один одного.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

У 2013 році Дмитро одружився та обвінчався з танцівницею Оленою Шоптенко. Проте це кохання також прожило всього три роки – у 2016-му хореографи розлучилися.

Після цієї історії Дікусар більше не розповідав подробиць особистого життя, хоча йому й “приписували” романи зі Славою Камінською та спортсменкою Ольгою Харлан.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.