Куди зник екс-чоловік Аліни Гросу, якого вона виставила альфонсом-зрадником: виявився не тим, ким його вважали

Відома українська співачка Аліна Гросу залюбки розповідала про гріхи свого колишнього чоловіка Олександра після розлучення. Куди ж подівся Комков?

Розлучення з Олександром Комковим Аліні Гросу далося непросто. Молода розчарована жінка не приховувала свого гніву та активно розповідала журналістам усі деталі їхнього особистого життя, які призвели до катастрофи. Тоді молодому екс-чоловіку співачки дісталося на горіхи. Олександра виставили зрадником, альфонсом та не надто розумним.

Куди зник екс-чоловік Аліни Гросу

Аліна Гросу намагалася приховати розлучення з бізнесменом Олександром Комковим
Куди зник екс-чоловік Аліни Гросу

Так, у своїх інтерв’ю Аліна Гросу розповіла, що її чоловік запропонував їй пожити окремо, коли знайшов собі жінку набагато старшу та заможнішу за нього. Коли в них не склалося, він начебто повернувся до артистки і хотів помиритися, але Аліна не пустила його назад. Тоді він і зізнався, що зацікавлений у заможних жінках. Усе це артистка розповідала журналістам телеканалу “Україна” впродовж півроку після розлучення.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Куди зник екс-чоловік Аліни Гросу

Але кращий друг Олександр Дмитро Ебаноїдзе також поділився з журналістами власними думками та повністю заперечив зраду зі сторони Комкова. Він натякнув на жіночу образу Аліни. Буцімто вона так каже через бажання помститися. У цьому ж інтерв’ю Дмитпо розповів, що Олександр активно будує бізнес у Сполучених Штатах Америки та РФ.

Мовляв, він ніколи не був альфонсом і активно розвиває власну компанію з IT-технологій. Що ж стосується Аліни, ще тоді він припустив, нібито у співачки роман з актором Полянським, і на диво мав рацію. Зараз Аліна не спілкується з колишнім чоловіком, але вони підписані один на одного в соцмережах і слідкують за життям одне одного здалеку.

Схожі статті