59-річний Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою: “Не дружить з головою”

Відомого українського продюсера Ігоря Кондратюка та його підопічну Аіду Ніколайчук тривалий час підозрювали у романі. Але ті, хто добре знає погляди зірки, ніколи б не допустили і думки про зраду.

Вперше побачивши талановиту та неймовірно вродливу Аіду, глядач не міг повірити у те, що Ігор Кондратюк може бути до неї байдужим. Ба більше, з часом продюсер зізнався, що визнає красу Ніколайчук. Але очікуваного роману між зірками так і не сталося, хоча за їхніми спинами багато пліткували про можливі романтичні стосунки одруженого продюсера та його підопічної.

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

Якось Ігор дав ексклюзивне та дуже відверте інтерв’ю, яке повністю пояснює його позицію стосовно краси у шоу-бізнесі, романів на стороні і так далі. Так, у розмові з журналістами Телепростору він зізнався, що жіноча привабливість для нього не грає ніякої ролі, і він поважає у протилежній статі здебільшого розум.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. Внутрішня краса робить жінку гармонійнішою і зрештою щасливішою. Незалежно від того, що про неї думають оточуючі. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Продюсер згодом наголосив, що такою жінкою, яка об’єднує в собі усі необхідні якості, стала його дружина. Ніколайчук же виявилася складною персоною для Кондратюка. Що, до речі, пояснює той факт, що їхні дороги розійшлися після закінчення музичного проєкту.

“Симпатична жінка, яка класно співає! У неї не вистачає якоїсь теплоти, у тих заняттях, які були! Чим вона, до речі, взяла публіку! Своєю якоюсь відстороненістю, холодністю, рафінованістю! До неї складно підійти просто так”, – заявив він.

Як розповів зірка, у його житті зустрічалися неймовірні красуні, але все це не має ніякого значення для нього.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.