На концерті Віктора Павліка сталося непорозуміння: з глядацької зали прилетіла кукурудза на сцену. Деталі

Віктор Павлік завжди під прицілом пильного ока фанатів. Та інколи навіть прихильники можуть утнути не зовсім приємні речі. Так під час виступу артиста стався казус.

Віктор Павлік – яскравий артист, який підкорив серця українців ще у 1990-х. Шлягер “Ти подобаєшся мені” став на довгий час візитівкою співака. Зараз його люблять і чекають у багатьох містах України. Та нерідко під час виступів у нього на концертах трапляються казуси.

Так, дружина артиста Катерина Репяхова поділилася спогадами про те, що до чоловіка на сцену прилетів цілий качанчик кукурудзи.

“У Вітю кинули кукурудзою”, – написала блогерка, тримаючи злощасний овоч у руках.

На концерті Віктора Павліка сталося непорозуміння

Та поставилася концертна директорка до такого “подарунку” по-філософськи. Вона зазначила, мов чого лише не буває під час гастролей.

Дійсно що може здивувати такого досвідченого артиста.

Чи планує Віктор Павлік і надалі займатися творчістю?

Віктору Павліку вже 55 років. Він має трійко дітей та онуків. Та велика родина, домашні турботи – не можуть зупинити його жваву творчу душу. Артист активно виступає і навіть на Новорічні та Різдвяні свята не збирається ставити концерти на паузу. Зараз з молодою дружиною та маленьким синочком співак проводить час на Західній Україні. Паралельно з відпочинком Віктор радує прихильників піснями.

Звісно, концертна діяльність – не стає на заваді від турбот про піврічного Михасика. Павлік не раз заявляв в інтерв’ю про те, що він хоче дати все тепло, любов цій дитині. Попри те, що сам чоловік – багатодітний батько, за його словами, не завжди був уважний до своїх нащадків.

Втім, всі діти радо спілкуються з татом. Старший син Олександр взагалі пішов його стопами у творчість, а дочка Христина радує сімейним затишком.

Схожі статті