Як насправді живе скромниця Наталія Мосейчук: відправила сина закордон та ні в чому собі не відмовляє

Наталія Мосейчук - залізна леді телеканалу "1+1". Лише їй під силу говорити на складні політичні теми. Викриваючи можновладців, свої ж таємниці береже жінка надійно.

Наталія Мосейчук. Вона не веде інстаграм, не знімає для фанатів розважальних відео. Артистка зрідка робить дописи у фейсбуці та й ті пов’язані здебільшого з роботою або з відрядженнями. Як же живе насправді ведуча?

Відомо, що старший син Наталії від першого шлюбу вирішив не навчатися в Україні. Ще до 2020 року, коли всі кордони було зачинено, хлопець поїхав до Німеччини. Гризе граніт науки у Кельні.

Родина Наталії Мосейчук
Родина Наталії Мосейчук

Виявляється, Антон, так звати хлопця, виграв цілий семестр в іноземному ВНЗ. Під час карантину вчився віддалено, як і більшість студентів всього світу.

Відомо також, що ще у 2009 році Наталія разом з чоловіком інвестувала у нерухомість. Тоді купили трикімнатну квартиру, адже думали про дитину. Апартаменти стали не першими, у які вклалася знаменитість. Вже тоді це було друге житло. Ремонтом керувала безпосередньо залізна леді “плюсів”. Також зірка розповідала, що вже на той момент у її родини була дача.

До гарного життя ведуча звикла з дитинства. Ще у радянські часи, коли внутрішня міграція у країні була низькою, разом з батьками Наталія жила закордоном: в Туркменії, і в Угорщині.

Та про себе жінка говорить так, що не звикла до тепличних умов. Вона відкриває соціальні мережі і навіть там бачить погрози через свою діяльність. Цікаво, що пропонували знаменитості охорону. Втім, Мосейчук від конвою відмовилася, мотивуючи тим, що не може дозволити собі піти на ринок на Позняках (столичних район на лівому березі Дніпра) у супроводі чужих чоловіків. Тож розраховує лише жінка на себе та свого чоловіка.

Схожі статті