“Танці з зірками” 2022: яскраві знаменитості, проєкту, які покинули світ назавжди – Чапкіс, Литвинов та інші

Непередбачуваність життя вражає: інколи люди так раптово йдуть у небуття. "Танці з зірками", хоч і порівняно молодий проєкт, але теж має сумну статистику.

Проєкт “Танці з зірками” став першим у своєму роді для українського телебачення. З’явившись на екранах у 2006 році, він одразу полюбився глядачам. Легкий формат, виняткові номери, яскраві костюми розбавляли буденність українців. Найяскравіші ведучі, Юрій Горбунов та Тіна Кароль, забезпечували відмінний настрій.

Втім, є і сумна сторінка цього танцювального шоу. І це його втрати. Минулого року пішов з життя легендарний суддя, артист, який своїм прикладом надихав мільйони молодих людей. Мова, звісно, про Григорія Чапкіса.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

На землі він провів 91 рік. Мав кілька шлюбів, а в останні роки взагалі крутив роман з вельми молодою жінкою. Перехворів чоловік і на коронавірус, та організм не впорався із наслідками.

Ще раніше не стало у живих блискучого хореографа Олексія Литвинова. Чоловік був суддею не лише “Танців з зірками”, а й іншого проєкту – “Танцюють всі”.

Олексій Литвинов

У 2012 йому діагностували цукровий діабет та онкологію. Серце артиста зупинилося у 2014 році. З теплотою згадують маестро всі, хто його знав.

Варто зазначити, що хореографічне шоу – не власне українське. Закордоном формат вже давно відомий, але й там кількох яскравих учасників спіткала сумна доля.

Жора Корольов

Український танцюрист Жора Корольов, який брав участь у польських “Танцях з зірками”, раптово пішов з життя у 34 роки через запалення серцевого м’яза.

Акторка Марта Меркадьє, яка у 2011 брала участь у французькій версії шоу, пішла з життя у 92. Нею дуже захоплювалися сучасники. Дуже страждала від хвороби Альцгеймера в останні роки свого життя.

Марта Меркадьє

Схожі статті