Мартиновська зізналася, що не може обрати між Хіменесом-Браво та Ярославським: на МастерШеф любовний трикутник

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська зізналася, що не воліє відмовлятися від жодного зі своїх колег і припустила можливість стосунків втрьох.

Ольга Мартиновська — завидна красуня, прекрасний шеф-кухар, професіонал свого діла і навіть бездоганний піарщик. Жінка самостійно виховує єдину доньку Віру, і сама на своїх плечах підняла вгору власну кар’єру.

Глядач швидко звик до нової фігури на телебаченні, адже Ольга — весела та харизматична. Ба більше, її одразу ж почали свати то до одного колеги, то до іншого.

Мартиновська зізналася, що не може обрати між Хіменесом-Браво та Ярославським

Але днями підписникам набридло гадати, хто ж насправді знаходиться у серці прекрасної теледіви і вони напряму запитали, кому з колег вона надає перевагу. Але Мартиновська змогла здивувати навіть тих, хто з нею давно. Знаменитість вирішила, що вона не хоче відпускати жодного з них і запитала, чи є варіант стосунків втрьох.

Мартиновська зізналася, що не може обрати між Хіменесом-Браво та Ярославським. Скріншот особистої сторінки знаменитості

Саме така відповідь з’явилася на її особистій історінці в соціальній мережі Instagram. Нагадуємо, що зірку активно підозрюють у романі з Володимиром Ярославським, з яким вони дуже близько дружать. Причиною цьому стали романтичні фотосесії та постійне перебування зірок поруч одне з одним.

Мартиновська зізналася, що не може обрати між Хіменесом-Браво та Ярославським. Кадр з профілю зірок.

З Ектором Ольга також має історію. Коли шеф-кухар зізнався, що в нього є жінка і опублікував її фотографію зі спини, в ній одразу ж впізнали Мартиновську. А нещодавно з’ясувалося, що донька Ольги Віра навіть вважає його своїм хрещеним батьком.

Схожі статті