Фіналіст Холостячки-2 Діма Шевченко розповів про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу: “Ти що тут робиш?”

Дмитро Шевченко, який став програвшим фіналістом 2 сезону шоу "Холостячка", розповів про його першу зустріч зі Златою Огнєвіч після завершення зйомок та її відмови у фіналі.

Переможцем “Холостячки-2” став Андрій Задворний, стосунки Злати Огнєвіч з яким зрештою протривали усього півтора місяці і завершилися за ініціативою чоловіка. Другий фіналіст Дмитро Шевченко з розбитим серцем довго не сумував і зустрів нове кохання.

Як не дивно, але його дівчина Катерина Шеффер, як виявилося, живе не просто в одному будинку, а ще й в одному під’їзді зі Златою. Вперше Діма про це дізнався випадково:

“Найперший раз, коли я її побачив, я приїхав в гості до дівчини, сиджу в машині, якраз я проводжав її додому, і тут Злата виходить. Я кажу: “Вона що, у твоєму під’їзді живе?”. Вона каже: “Хто?”. Я кажу: “Ну Злата”. Вона каже: “Ну так”. Я такий: “Ну блін, прикольний такий збіг”, – розповів Шевченко в інтерв’ю для YouTube-каналу “TOP“.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу

Біля дому Огнєвіч Дмитра побачив Макс Тарапата, який підтримував артистку після болісного розриву з Андрієм Задворним:

“Виявилося, Тарапата мене побачив, але він не подзвонив і не сказав. Він прослідкував за мною, куди я буду заходити. Ну візьми подзвони: “Дімон, ти що тут робиш?”. Ну тобто, які секрети? У мене немає секретів, я б йому сказав: “Васю, які секрети? Я ось прийшов як би до дівчинки своєї”. А він говорить: “Я бачу, ти зайшов в той самий під’їзд”. І плюс ще з піджаком [Задворним] вони почали про це розмусолювати”.

Злата Огнєвіч після розриву з Задворним знайшла втіху в компанії Тарапати і Шевченка
Як Дмитро Шевченко зустрічався зі Златою Огнєвіч після фіналу

Особисто зі Златою Шевченко вже після проєкту побачився в під’їзді. Він тоді запізнювався, тому часу поговорити у них не було. За словами Діми, екс-холостячка дуже здивувалася, коли перед нею відкрилися двері ліфту, в якому стояв він:

“Вперше коли побачила, вона трохи була така: “Діма, ти що робиш?”. Я кажу: “Привіт, поспішаю, потім розповім”. І пішов. Як би ну так, неочікувано, була здивована”.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу

Схожі статті