38-річний Григорій Решетнік покинув молоду дружину з трьома дітьми: спадкоємці ведучого не стримують емоцій

Григорій Решетнік — глава великого сімейства, тому має добре попіклуватися про те, щоб три його спадкоємці були забезпечені всім необхідним.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік минулого року став батьком втретє. На даний момент знаменитість виховує трьох хлопчиків. Поки Христина займається побутом та піклуванням про їхніх спільних дітлахів, телеведучий намагається заробити, щоб забезпечити рідним хороше життя.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про свою вагітність
Григорій Решетнік покинув дружину з трьома дітьми

Інколи його не буває вдома цілими днями, адже він задіяний у багатьох проєктах. Тим паче, що на телеканалі, окрім нього немає спеціалістів рівню Григорія.

Григорій Решетнік покинув дружину з трьома дітьми

І хоча він позиціонує себе, як зразковий сім’янин, все ж таки доводиться покидати родину на тривалий строк. Як от наприклад, нещодавно він рушив у відрядження, залишивши дружину Христину з дітьми в черговий раз. Дівчина носа не рішає, адже довіряє коханому і знає, що він з ними суму я так само сильно, як і вони за ним.

Григорій Решетнік покинув дружину з трьома дітьми. Скріншот особистої сторінки Христини

Тому вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з Григорієм, щоб показати, що вони насправді постійно згадують його. Хоча його відрядження насправді не має тривати більше тижня.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.   Решетнік разом з родиною
Григорій Решетнік покинув дружину з трьома дітьми. Решетнік разом з родиною

Імовірніше за все, на даний момент Решетнік відпрацьовує замовлення і виступає на приватному заході. Вартість його послуг доволі висока, тому подібні відрядження стаються не більше 2-3 разів на місяць. Втім, зірці і без того вистачає роботи на телебаченні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.