48-річний Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Інною: немолода наречена, але зріле кохання

Відомий український артист Андрій Данилко та його вірна партнерка Інна Білоконь засвітилися на одному з розкішних торжеств, у якості зіркових виконавців.

Андрій Данилко — затятий холостяк, весілля якого навіть важко уявити. Глядач настільки звик до амплуа вічно самотнього артиста, що навіть думка про церемонію, на якій він би пов’язав своє життя з іншою жінкою здається шаленою. Однак, зірка стає частиною таких свят ледве не щотижня. І все це завдяки його музичній кар’єрі та амплуа, яке вносить особливу радість та лоск у подібні заходи.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Інною Білоконь

Так, нещодавно на просторах мережі з’явилися нові кадри з весілля, де виступала Вєрка Сердючка та її команда. Варто відмітити, що торжество було влаштовано на широку ногу, і воно не дивно, адже запросити до себе веселу провідницю — задоволення не з дешевих.

Гості танцювали та веселилися, а Вєрка Сердючка запалювала увесь вечір. У кадрі постали також і наречений з нареченою, яка здається не зовсім молодою, але є неймовірною красунею. Свято відгуляли у величезному готелі, гостей мінімум двісті чоловік, а то й більше.

Нагадуємо, що не так давно на екранах знову почала з’являтися колишня співробітниця Андрія Данилка Радміла Щеголова, яка зізналася у близьких стосунках з ним, а також розповіла про випадок під час гастролей, який довів одного з робітників знаменитості до такого стану, що йому вже не змогли допомогти медики. Виконавиця ролі Ґелі також почала почуватися недобре і покинула Андрія Данилка, не сказавши йому ані слова. Зараз артисти знаходяться у хороших відносинах.

Схожі статті