Від кого насправді народила 36-річна Ольга Цибульська сина Нестора: всі факти, що підтверджують причетність Дзідзьо

Українська співачка Ольга Цибульська стала мамою в 2015 році - в артистки народився син Нестор. Однак персону його тата та свого чоловіка Оля усі ці роки ретельно приховує.

Ольга Цибульська виховує шестирічного сина Нестора. Ім’я батька артистка приховує від громадськості та журналістів, тож прихильники виконавиці висувають свої версії щодо персони загадкового чоловіка. Серед “кандидатів” на серце Олі, на думку шанувальників, лідирує її колега по сцені Михайло Хома, більше відомий як Дзідзьо.

Цибульська та Хома товаришують вже багато років – разом вони починали свої творчі шляхи. Тож не дивно, що їхнім фанам може здатися, що між парою щось більше, ніж просто дружба. Хоча самі виконавці не зважають на подібні чутки й відмовляються коментувати тему їхнього роману.

Дзідзьо розповів про роман з Олею Цибульською
Дзідзьо розповів про роман з Олею Цибульською

Тему відносин з Михайлом Ольга зачепила лише одного разу. Вона зізналася, що її ображають чутки про те, що сина Нестора вона народила від Дзідзьо:

“Мені постійно пишуть, що у мене дитина від DZIDZIO. У мене тільки виходить фото Нестора в Іnstagram – одразу всі пишуть, що вони один в один, і всі це все бачать. Мене це чіпляє. Не скажу, що ображає, тому що DZIDZIO – дуже гарний хлопець, від такого хлопця народити – це щастя, але у всього повинні бути свої межі”, – відверто зізналася Цибульська.

Як виглядає син Ольги Цибульської
Як виглядає син Ольги Цибульської

Якщо проглянути особистий блог Ольги, то дійсно можна помітити, що там практично під кожним фото з Нестором користувачі мережі залишають десятки коментарів щодо його схожості з Дзідзьо:

  • “Щось синок на Дзідзьо схожий дуже”,
  • “Мені ваш синочок схожий на Дзідзьо”,
  • “Як же малюк на Дзідзьо схожий, прям як дві краплі води!!!”,
  • “Пацан вилитий Дзідзьо…”- ось що пишуть коментатори під фотографіями Цибульської.

Схожі статті