43-річний Дан Балан зробив 37-річній Тіні Кароль пропозицію і отримав неочікувану відповідь: “Я заради тебе”

Шляхи Дана Балана та Тіни Кароль розійшлися назавжди. Артисти не спілкуються і навіть не взаємодіють у соцмережах. Але публіка все ще насолоджується їхньою історією.

Два роки тому мережу та телебачення сколихнула інтрига, яка виникла між Тіною Кароль та Даном Баланом. Її суть полягала у тому, що зірки поводилися так, ніби вони закохані, але будь-яка інформація стосовно їхнього роману була відсутня.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан зробив Тіні Кароль пропозицію, а вона відмовила

Публіка поділилася на два табори: одні щиро вірили у кохання між артистами, інші розуміли, що це лише вдалий піар.

Дан Балан зробив Тіні Кароль пропозицію, а вона відмовила

Дан та Тіна поступово переходили від поглядів до дій. Знаменитості публічно обіймалися, трималися за руки та робили одне одному неоднозначні жести, які говорили про небайдужість. Мабуть тому зізнання продюсера вокального шоу Володимира Завадюка справило таке негативне враження на глядачів. Вони відчули себе обманутими і почали питати за це з обох виконавців.

І їм було нелегко, адже довелося пояснювати своїм фанатам, чому вони так себе поводилися. Деякі досі не згодні з їхньою точкою зору.

Втім, фанатські акаунти пари Балана та Кароль досі існують. І не просто існують, вони живуть. Щодня там з’являються нові публікації присвячені стосункам зірок. Наприклад, нещодавно користувачі мережі вирішили згадати, як Дан Балан зробив цікаву пропозицію Кароль на очах у публіки.

Він запропонував їй більше не робити дуетів ні з ким, окрім нього. Тіна здивувалася, але пропозицію не прийняла.

Воно й не дивно, адже він посягнув на святе — на творчість артистки. Щоб дізнатися більше про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана, подивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.