Руслан Сенічкін поклав долоні на круглий живіт Шовкопляс та не приховує свого здивування: “У Нелі там донечка”

Руслан Сенічкін та Неля Шовкопляс захопили мережу новими знімками, які були зроблені перед ефіром ранкового шоу. Детальніше дізнайтеся в статті.

Зазвичай глядачі з більшим інтересом спостерігають за взаємодією Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс, але Руслан Сенічкін здатен створити з нею не менш сильний тандем. Нещодавно телеведучі це довели.

Руслан Сенічкін поклав долоні на круглий живіт Шовкопляс та не приховує свого здивування

Днями на особистій сторінці Нелі Шовкопляс в соціальній мережі Instagram з’явився новий кадр, на якому вона постала поруч зі своїм колегою. Руслан ніжно поклав руки на її живіт і зробив здивований вигляд. Неля пояснила цей стан телеведучого дуже просто: їх просто “розхитало”.

Але складається враження, ніби Сенічкін на щось натякає. Користувачі мережі відреагували на емоційність фотографії та поділилися своїми здогадками, що ж саме могло викликати такі почуття у телеведучого.

Руслан Сенічкін поклав долоні на круглий живіт Шовкопляс та не приховує свого здивування. Скріншот коментарів під публікацією Нелі Шовкопляс

Нагадуємо, що Неля на даний момент є матір’ю двох хлопчиків-близнюків. Не дивлячись на щільний графік та необхідність виходити в прямий ефір майже кожного ранку, вона встигає поєднувати кар’єру з материнством. Також варто відмітити, що вона є коханою дружиною. Однак, її чоловік віддає перевагу непублічності, тому у її мікроблозі майже немає фотографій з ним.

Натомість, глядачі мають можливість насолодитися спільними кадрами з Єгором Гордєєвим, Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним, які завжди йдуть на поміч колезі та разом створюють якісний контент.

Схожі статті