Як і чому Софія Ротару відправила за ґрати свою концертну директорку Коняхіну: “Зі мною не захотіли розмовляти”

Як відомо, Софія Ротару відправила у в'язницю свою концертну директорку Ольгу Коняхіну. Вийшовши на свободу, жінка вирішила пролити світ на улюблену багатьма артистку.

10 років Ольга Коняхіна була правою рукою Софії Михайлівни Ротару, допоки артистка не звинуватила помічницю у фінансовому шахрайстві. Так, одного разу у водія зірки вкрали 65 тисяч доларів, які Коняхіна повернула, узявши кредит і відігравшись в казино.

З часом в Ольги набралося багато боргів, тоді вона, як концертна директорка, взяла передоплату з майданчиків напередодні великого туру Ротару. Втім, ці гроші Софія так і не побачила, отримавши купу мільйонних позовів від організаторів концертів:

“Я приходила до неї в під’їзд поговорити, щоб знайти якийсь вихід з цього. Але мене не впустили, консьєржка сказала: “Вибачте, Олю, вас сказали не впускати”. А потім по телефону, коли я намагалася подзвонити, мені сказали: “Спочатку гроші”, – розповідала Ольга в інтерв’ю телеканалу НТВ.

Екс-директорка Софії Ротару розповіла, яка співачка у реальному житті
Екс-директорка Софії Ротару розповіла, яка співачка у реальному житті

Зрештою знаменитість не дочекалася відшкодування збитків, пішла до суду і відправила Коняхіну за ґрати:

“Зі мною навіть не захотіли розмовляти. Не дивлячись на десять років, десять таких щільних і відданих років”.

Жінка отримала 6 років колонії, але за зразкову поведінку вийшла через 3. І вже на свободі вона вирішила не мовчати, а розсекретити публіці деякі факти про легендарну співачку.

Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку
Як і чому Софія Ротару відправила у в’язницю свою помічницю Ольгу Коняхіну

Так, за словами Коняхіної, в реальності Ротару зовсім не така мила, як на сцені – до своєї команди вона ставилася доволі грубо, могла образити. Крім того, Ольга підняла тему пияцтва. Мовляв, Софія Михайлівна свого часу багато пила.

Також не перший рік обговорюється конфлікт між Ротару і Аллою Пугачовою. Детальніше про це дивіться у відео YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.