Маша Єфросініна вперше показала свою доньку Нану у день її 18-річчя: “Ти прийшла в цей світ нелегко” (ФОТО)

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна показала свою доньку Нану та зворушливо привітала спадкоємицю з 18-річчям у соціальних мережах.

Маша Єфросініна вже давно жінка заміжня. Свого чоловіка Тимура Хромаєва вона зустріла юною в момент повного розчарування у стосунках з представниками протилежної статі. Втім, молоді люди опинилися разом в потрібний час і у потрібному місці, а вже згодом після знайомства вони полетіли вдвох на відпочинок.

Маша не думала, що цей роман виллється у щось серйозне, однак пропозицію руки та серця вона прийняла, адже знаходилася у цікавому положенні. 16 лютого 2004-го пара стала батьками доньки Нани, а ще через 10 років на світ з’явився їхній син Олександр.

Як виглядають чоловік та діти Маші Єфросініної
Як виглядають чоловік та діти Маші Єфросініної

З повноліттям Єфросініна привітала спадкоємицю дуже зворушливо і на очах у всієї аудиторії. Так, зірка опублікувала в Інстаграмі фото Нани у стильній синій сукні довжини міні зі стриманим макіяжем і лаконічною укладкою, яке підписала привітанням:

“Ти прийшла у цей світ нелегко, і зараз тобі та твоєму поколінню світ демонструє свою жорстокість і безпринципність… Мені дуже шкода, що я не знала, що казати тобі в ці дні, і чи зможу я стримати усі обіцянки зі святкування – мене ніхто не навчив, що обіцяти дітям при таких новинах!”, – пише Маша.

Телеведуча додає, що дуже пишається бажанням Нани змінити світ на краще, додати йому справедливості, любові та пацифізму, а також вона впевнена, що той самий світ обов’язково і навіть неминуче дізнається про її доньку:

“З твоїм 18-річчям, моя прекрасна Нана!”, – підсумувала знаменитість.

Шанувальники прийшли у захват від краси іменинниці та доєдналися до побажань щасливого майбутнього доньці Єфросініної.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.