Віра Брежнєва забороняє Костянтину Меладзе спілкуватися з рідним братом? Сім’ю Валерія не запрошують в гості

Віра Брежнєва 3 лютого відсвяткувала 40-й день народження. Чому на вечірці на честь цієї дати не було Валерія Меладзе та його дружини Альбіни Джанабаєвої - читайте далі.

Красуню Віру Брежнєву вже майже 20 років називають однією з найпривабливіших жінок у шоу-бізнесі. Її зірка запалала на початку нульових, коли молоду дівчину помітили продюсери культового жіночого гурту “ВІА Гра”. Цікаво, що Брежнєва, яка на той момент ще носила прізвище Галушка, просто прийшла на виступ колективу в якості глядачки, а вийшла з концертної зали – його учасницею.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Третього лютого екс-віагрянка відсвяткувала свій 40 день народження. На честь свята зірка влаштувала гучну вечірку, на якій гуляли найближчі друзі співачки та, звісно, її чоловік, продюсер Костянтин Меладзе.

Пара “закрутила” роман ще коли Віра була солісткою “ВІА Гри”, однак тоді закохані ретельно приховували цей факт – композитор був одружений та виховував трьох дітей, а Брежнєва намагалася побудувати шлюб із українським бізнесменом Михайлом Кіперманом. У 2015-му Віра та Костянтин зіграли таємне весілля в Італії та перестали ховати свої почуття від публіки.

Цікаво, що прихильники Віри не помітили на її вечірці брата Костянтина – Валерія Меладзе та його дружину Альбіну Джанабаєву, з якою Брежнєва декілька років працювала в одному колективі.

Користувачі мережі поспішили запитати Брежнєву, чому вона не запросила пару на власний день народження, на що блондинка відповіла, що багато-хто з її близьких не міг бути присутнім на святі через різні на те причини.

“На святі не було частини моїх рідних та друзів. Не змогли приїхати з різних причин”, – відповіла Брежнєва.

Альбіна Джанабаєва та Віра Брежнєва у ВІА Грі разом із Надією Мейхер
Альбіна Джанабаєва та Віра Брежнєва у ВІА Грі разом із Надією Мейхер

Скоріш за все Джанабаєва та Меладзе молодших пропустили день народження Віри, оскільки доглядали за маленькою донечкою – дівчинка народилася у квітні 2021 року.

Схожі статті