Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею: “Що стало з вами?”

Відома українська рестораторка і екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова оприлюднила свою переписку з білоруською ріднею.

Вже четвертий тиждень в Україні триває війна, яку підло рано вранці 24 лютого розв’язала росія. Як не дивно, але більшість росіян вірять своєму президенту та підтримують його дії проти українського народу. Ба більше, їх не бентежить, що від дій загарбників страждають мирні люди, жінки та діти, інфраструктура багатьох міст зруйнована, а вони досі продовжують піддавати її авіаударам.

У цю брудну гру поступово втягується Білорусь, влада якої провокативно намагається виправдати те, що з території країни на Україну літають винищувачі, ракети і не тільки. На відміну від росіян, білоруси знаходяться під меншим впливом пропаганди, однак є й такі приклади серед них. Особисто з ними вже стикнулася екс-суддя кулінарного шоу “МастерШеф” на телеканалі СТБ Тетяна Литвинова.

Тетяна Литвинова
Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею

Так, у себе в Інстаграмі зірка опублікувала листування з родичкою з Білорусі – маминою двоюрідною сестрою, яка їй написала:

“Скільки ненависті на горе людському! Танічка, але ж твоя бабуся і дідусь були зовсім іншими! Любили людей і були дуже-дуже добрими! Що стало з вами?”.

Литвинова не промовчала і відповіла:

“Що стало з вами, якщо ви підтримуєте режим, вбивший тисячі моїх співвітчизників і 122 дитини. Як ви смієте мені таке писати?! Ви, людина, підтримуюча расизмю Не смійте мене повчати! Що б ви відчували, якби у ваш дім увірвалися? Вбили б вашого Рому, а? Дивіться телевізор, там все для вас, нелюди Z”.

Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею
Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.