48-річний Олександр Пономарьов порівняв українців з комахами і пояснив, чому росіяни програють цю війну

Відомий український виконавець Олександр Пономарьов зробив доречне порівняння, щоб пояснити росіянам у що вони вляпалися і що перемога за Україною.

Олександр Пономарьов завжди був великим патріотом. Для співака не було країни важливішої, ніж Україна і він не шукав великих заробітків за кордоном. І зараз настав той час, коли усі маски зняті, і навіть в шоу-бізнесі не можна сховатися за аполітичністю або з ствердженнями про братські народи.

Олександр Пономарьов показав юну фаворитку
Олександр Пономарьов порівняв українців з комахами

Олександр Пономарьов порівняв українців з комахами

І поки деякі вітчизняні зірки повертаються з Москви, щоб допомогти батьківщині, знаменитості, що завжди були тут ведуть свою особливу, інформаційну війну. Наприклад, Катерина Осадча відверто закликає всіх долучатися до рядів інформаційної оборони України.

Тим часом Олександр Пономарьов проявляє усю свою креативність і допомагає окупантам зрозуміти, куди вони влізли і яким буде їхній кінець. Так, золотий голос України порівняв українців з бджолами, які багато працюють і нікого ніколи не чіпають, але варто сунути носа у їхню домівку, як вони здатні вбити.

Варто відмітити, що таке порівняння вельми влучне і своєчасне. Українці, як ніколи за всю історію незалежної України стали єдними, знайшли свою національну ідентифікацію, зрозуміли шлях, яким хочуть просуватися далі і точно знають, що незалежність — це не просто слово, а дії, свідомість та стиль життя. А росія, як ніколи в історії близька до провалу. Країна-терорист стала чемпіоном по кількості санкцій, яку отримала, а сама держава перетворюються на фашистський режим в очах жителів земної кулі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.