Онук Софії Ротару після невдалої втечі з України вперше дав про себе знати: нагадав, що у нього день народження

Онук популярної української співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко нарешті дав про себе знати після невдалої спроби втекти з України за кордон.

Коли в Україні 24 лютого почалася війна, на території усієї країни було введено воєнний стан, який забороняє чоловікам призовного віку (від 18 до 60 років) виїжджати за кордон, оскільки оголошено мобілізацію. При цьому були сміливці, які намагалися покинути Батьківщину незаконним шляхом. Серед них опинилися і відомі особистості – онук та син Софії Ротару Анатолій і Руслан Євдокименки.

Зрештою хлопці були затримані прикордонниками на українсько-молдовському кордоні разом ще з кількома чоловіками, які в супроводі так званого “провідника” намагалися човном дістатися до Молдови, аби уникнути призову на фронт. Усі “мандрівники” були призовного віку і не мали підстав для законного виїзду за кордон.

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон
Онук Софії Ротару після невдалої втечі з України вперше дав про себе знати

Публіка була неабияк обурена вчинком родичів Ротару, про що свідчили безліч невдоволених коментарів у соціальних мережах. Вперше з того моменту онук Софії Михайлівни дав про себе знати, і не просто так – 23 березня йому виповнилося 28 років.

Так, у себе в Інстаграм-сторіз Анатолій Євдокименко виклав особисте чорно-біле фото в стильному образі, додавши знизу лаконічний напис з цифрою 28.

Онук Софії Ротару після невдалої втечі з України вперше дав про себе знати
Онук Софії Ротару після невдалої втечі з України вперше дав про себе знати

Варто зауважити, що наразі невідомо, де саме знаходиться іменинник, адже відміток про своє місцезнаходження він не залишав. Подейкують, що за спробу покинути Україну син і онук Ротару заплатили провіднику по 2 тисячі доларів. І це попри те, що спроба виявилася невдалою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.