46-річна Наталія Могилевська зізналася, що не засуджує тих зірок, які мовчать про війну: “Не всі з них герої”

Відома українська співачка Наталя Могилевська дала коментар журналістам, в якому пояснила своє нейтральне ставлення до людей, які мовчать стосовно війни.

Як відомо, з початку війни в Україні вітчизняні зірки доклали неймовірних зусиль для того, щоб наша держава перемогла на інформаційному рівні. Знаменитості закликали усіх приєднатися до засудження дій росії, а також визнати їх неправомірність та катастрофічність.

Зважаючи на деякі обставини, певні зірки утрималися від коментарів, за що були жорстко засуджені користувачами мережі. Серед них опинилися Регіна Тодоренко, Джиган, донька Ольги Сумськоі Тоня Паперна та інші.

Наталія Могилевська зізналася, що не засуджує тих зірок, які мовчать про війну

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська зізналася, що не засуджує тих зірок, які мовчать про війну

Нещодавно Наталія Могилевська дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях”, в якому розповіла, чому не засуджує таких людей і навіть пояснила їхні мотиви.

Могилевська добре розуміє, що ці люди не хочуть ризикувати собою, своїми сім’ями і не бажають геройствувати. Тобто вона з розумінням поставилася до їхнього страху та віданню пріоритетів власному життю.

“Не у всіх вистачає сили духу, не всі герої, у багатьох діти. Тому я спокійно належу до тих артистів, які мовчать. Я не спокійно ставлюся до артистів, які поширюють дезінформацію – це злочин”, – наголосила Могилевська.

Варто відмітити, що наприклад, Ольга Сумська попросила у своїх підписників розуміння до своєї старшої доньки Антоніни, яка на даний момент знаходиться у Москві разом зі своїми маленькими дітьми і точно не може щось сказати, щоб не опинитися у в’язниці і не залишити своїх спадкоємців без матері.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.