Колишній чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк зізнався, хто винен у тому, що вона має рак: “Ми тепер знаємо”

Колишній чоловік відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка декілька років лікується від раку, поділився своїми здогадками стосовно причин її захворювання.

Нещодавно Анастасія Заворотнюк відзначила день народження. Зірці серіалу “Моя прекрасна няня” виповнився 51 рік. Поки рідні та близькі вітали акторку зі святом та бажали їй здоров’я, небайдужі намагалися розібратися у причинах її хвороби.

Колишній чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк зізнався, хто винен у тому, що вона має рак

В мережі з'явилося фото тяжкохворої Анастасії Заворотнюк
Колишній чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк зізнався, хто винен у тому, що вона має рак

Перший чоловік Анастасії Заворотнюк, німецький бізнесмен Олаф Шварцкопф, прожив із нею у шлюбі лише рік. Акторка встигла завагітніти від нього, проте втратила дитину. Щоправда, пізніше Олаф припустив, що насправді Анастасія зробила аборт.

“Ми поїхали до Астрахані. Але перед поїздкою вона попросила завести її кудись. Її не було півгодини. Я розумію, їй там щось дали чи зробили, а потім стався викидень”, — поділився припущеннями Олаф у проекті “Засновано на реальних подіях” на телеканалі НТВ.

Через якийсь час у машині Заворотнюк відчула себе погано. Вона попросила зупинитись на найближчій заправці. Вийшовши з вбиральні акторка з кам’яним обличчям повідомила чоловікові, що втратила їхню спільну дитину. Олаф у паніці запропонував дружині викликати швидку чи відвезти її до лікарні, проте Анастасія запротестувала та попросила поїхати додому до батьків. Після чого вона разом із мамою ходила до лікаря, а бізнесмен боровся зі своїми сумнівами, не наважуючись спитати правди. Однією з причин хвороби, з якою зараз бореться акторка, могла бути втрата першої дитини.

З'явилося нове фото онкохворої Анастасії Заворотнюк
Колишній чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк зізнався, хто винен у тому, що вона має рак

Незабаром Олаф Шварцкопф із дружиною переїхали до Таллінна, проте Анастасія не могла там знайти роботу і попросила чоловіка відпустити її до Москви. Згодом відносини на відстані стало підтримувати важко: подружжя телефонувало дедалі рідше, спілкування ставало все прохолодніше. Як розповідала сама Заворотнюк, вона не мала сильних почуттів до першого чоловіка, її шлюб тримався на великому коханні Олафа.

За словами лікарів, до них у розпорядження потрапили клітини Заворотнюк, які були заморожені для якихось цілей, проте стали використовуватися для розробки лікування актриси від страшної хвороби. Вчені розробляють спосіб боротьби, що базується на вірусології.

“Ми тепер знаємо, що її пухлина чутлива до деяких наших препаратів”, – пояснив він.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.