Молода дружина Віктора Павліка втратила великі гроші: бізнес Репяхової знищений, як і її мрія стати бізнесвумен

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вперше розповіла, що сталося з її бізнесом, який вона планувала усю зиму. Дівчина збанкротувала.

Дружина Віктора Павліка Катя усю зиму розповідала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про мрію стати бізнесвумен. Дівчина заробила достатньо грошей, щоб стартувати, і вже займалася організацією своєї компанії. Зокрема вона орендувала офіс, почала його ремонтувати та готувати до роботи. Також Катя активно набирала персонал.

Чим мала займатися її компанія вона не розповідала, зберігаючи інтригу для свого мікроблогу. Адже соціальні мережі також приносили їй непоганий дохід.

Молода дружина Віктора Павліка втратила великі гроші

У метушні ніхто і не згадав про те, що Катя могла збанкрутувати. Дівчина знаходилася разом зі своїм чоловіком Віктором Франковичем та маленьким сином Михайлом у Києві. І лише зараз вирішила разом з мамою полетіти до Ізраїлю, де живе її сестра. Катя наголошує, що не втекла, а просто поїхала у гості. На статус біженки вона не претендує і не підпишеться. І ба більше, скоро вона планує повертатися додому.

Молода дружина Віктора Павліка втратила великі гроші. Скріншот особистої сторінки зірки

На особистій сторінці вона зізналася у тому, що втратила величезні гроші. Але підкреслила той факт, що порівняно з іншими її втрати не такі вже і великі. Тим не менше вона дала зрозуміти, що росія знищила її мрії.

Але знаючи Катерину, немає сумнівів, що вона знову стане на ноги та почне боротися за своє щастя. Нагадуємо, що дівчина подолала шлях від звичайного адміністратора до концертного директора у вельми короткий відрізок часу і проявляла себе, як справжній професіонал.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.