Знайшовся двійник Ольги Полякової: як виглядає чоловік неймовірної вроди, який виступає за Суперблондинку?

Оля Полякова - популярна білявка, творчість якої обожнює вся країна. Виявляється, у неї є такі шанувальники, що готові буквально відтворити її образ повністю.

Оля Полякова почала свою співочу кар’єру у 2000-му році. Артистка тривалий час експериментувала з образом, але врешті-решт знайшла своє “Я”. Зірка іронічно назвала себе Суперблондинкою та почала збирати аншлаги.

Концертне шоу Олі Полякової Королева ночі
Концертне шоу Олі Полякової Королева ночі

Як виявилося, у неї є не таємний пошановувач, який так захоплюється творчістю знаменитості, що ладен буквально стати нею.

Що відомо про двійники Ольги Полякової?

Про те, що Олю є кому “підмінити” на концерті стало відомо у червні 2019 року. Пародиста та потенційного двійника співачки звати Діма Черніков. Перевтілення у співачку – справа не з простих і далеко не з дешевих. Зірка обожнює розшиті камінням сукні і корони. Зробити наряд коштує 10 тисяч гривень. Ще 2 тисячі потрібно було на діадему.

Знайшовся двійник Ольги Полякової

До речі, зі своїм двійником артистка знайома.

“Сама Оля Полякова взяла цю корону і сказала: “Моя набагато важча”, – переказав коментар Суперблондинки Дмитро.

Виступає чоловік на святах, розповідав, що у нього на місяць 5-7 концертів є. Буває, що замовляють виступи у селах.

Цікаво, що співачка мала свого часу справжнє шоу двійників. Їхніми світлинами ділився популярний столичний торговельний центр “Гулівер”.

Знайшовся двійник Ольги Полякової

Полякова прихильно ставиться до фанатів, які копіюють її стиль та навіть роблять кавер-версії її хітів. Втім, від шоу “Королева ночі” вона відмовилася ще у 2021 році, адже хотіла спробувати себе у новому амплуа.

Схожі статті