У лідера “Другої ріки” Харчишина є серйозний ворог серед “своїх”: співак розповів, хто винен у руйнації його дому

Відомий український музикант Валерій Харчишин вперше розповів про свої здогадки стосовно причетного до руйнації його будинку під Києвом.

Не так давно відомий український виконавець Валерій Харчишин повідомив про те, що його будинку більше немає. На щастя, ніхто не постраждав, родина знаходилася в іншому місці, але декілька котів, які знайшли притулок у маєтку музиканта таки загинули. Нещодавно Харчишин повідомив, що вижив лише один хвостик, який знаходився в іншому приміщенні.

У Валерія Харчишина є серйозний ворог серед своїх

Син Валерія Харчишина важко хворий
У Валерія Харчишина є серйозний ворог серед своїх

Також зірка впевнений, що попадання снаряду у його будинок не є співпадінням, а цьому посприяла певна людина, імовірно співвітчизник Валерія.

“Треба було нагодувати кішок, сподівався наступного дня їх забрати… Але, на жаль, не було, куди повертатися. Одна кішка вижила – вона була в окремому будиночку, де проживали люди, не говоритиму, хто саме – для їхньої безпеки”, – коментує Валерій Харчишин у програмі “Ранок з Україною”.

Але найстрашніше те, що Валерій Харчишин здогадується, хто саме завдав шкоди його власності. Підозрюваний чоловік виходив на ньому зв’язок, але нещодавно зник і перестав відповідати на будь-які дзвінки та повідомлення. Музикант впевнений, що його майно зазнало руйнації через так звану “наводку”. Тим не менш, виконавець намагається бути дуже обережним у своїх висновках.

Нагадуємо, що маєток артиста був зруйнований повністю. На території знаходився не тільки його будинок, але і будинок його батьків. Валерій розповідав, що поклав все життя на будівництво і в один день все втратив. Це стало для нього серйозним шоком.

Схожі статті